Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hračka 2

Hračka 2

18+

(Dorien)

   Seděl jsem na firemní poradě a v zubech drtil další tužku, snad ještě usilovněji, než jindy. Na ten pátek jsem nemohl přestat myslet, celý víkend mi okupoval mysl roztomilý blonďák s vibračním kolíkem v zadku. Když jsem to kuře viděl poprvé, bylo to takové nedochůdče, na které jsem si neuměl představit zvýšit hlas, ale překvapoval mě čím dál víc. První ten jeho taneček a přisprostlá písnička, které mě pomalu začaly přesvědčovat o tom, že tohle není jen nějaké koťátko, ale malá šelmička a teď ten pátek.
   Už když jsem ho uviděl ve dveřích, věděl jsem, že něco není v pořádku. Tvářil se zvláštně, ale nakonec ho prozradila jeho chůze. Vypadal jako můj bývalý přítel, když jsem mu do zadku strčil vibrátor a donutil někam jít, i přesto, jak moc se snažil to nedat na sobě znát. A když jsem se zadíval pořádně, všiml jsem si i vyboulených kalhot.
   Byl jsem hodně překvapený. Buď ho to vzrušovalo, takhle chodit před ostatními lidmi, nebo debílek zapomněl, že má přijít návštěva, což bylo, podle jeho výrazu, pravděpodobnější.

   Lehce jsem se ušklíbl, nemohl jsem odolat. Dobře jsem věděl, jak vypadám a jestli se to chlapci líbilo do zadku, nepochyboval jsem o tom, že je gay. Rozhodl jsem se ho trochu poškádlit, a že to fungovalo. Docela jsem se divil, že do sebe vyklopil jen jednu skleničku vína a ne rovnou zbytek flašky. Nejvíc mě ale u večeře dostalo to jeho zasténání. Bylo mi jasné, že to nepatřilo tomu jídlu, pomalu beztak ani nevěděl, co jí. Určitě patřilo jeho myšlenkám, které nejspíš nebyly zrovna nevinné.
   A když se po večeři spěšně omluvil, chtěl jsem vědět víc, chtěl jsem vidět víc. Chvilku jsem počkal, v klidu dopil, než jsem se omluvil a s dotazem na toaletu zamířil nahoru. Chudák, obdivoval jsem ho, že po celé té večeři ty schody zvládl. Do dveří jeho pokoje jsem vešel ve chvíli, kdy ležel na zemi a s nadávkami lovil něco pod skříní. Skoro jsem se rozesmál, když vytáhl malý ovladač a pravděpodobně konečně vypnul tu věc, co měl v sobě. Pobaveně jsem ho sledoval, jak se odplazil do koupelny, víc mě ale zaujala ta krabička, kterou nechal ležet na zemi. Prostě jsem neodolal, zvedl jsem ji a přešel ke koupelně, kde už se s úpěním zvedal a pravděpodobně se nemohl dočkat, až to ze sebe vytáhne. Bylo to podlé, ale já nikdy nebyl svatoušek. Jeho vyjeknutí a nechápavý výraz mě pobavil, proto jsem to pro velký úspěch musel ještě jednou zopakovat, než si mě v zrcadle konečně všiml.
   Chtěl jsem mu ovladač vrátit a jen utrousit nějakou kousavou poznámku, ale když jsem spatřil špičku jeho vzrušeného penisu koukat z kalhot, rozhodl jsem se být ještě chvilku podlý. Nechápal jsem, jak může být někdo jako on, křehký blonďáček, o kterém by se na první pohled dalo myslet, že v životě neviděl nahou ženskou či nahého chlapa, tak… zvrhlý. Líbilo se mi to, vzrušovalo mě to. Chtěl jsem ho vidět.

   „Doriene? Doriene, jsi v pořádku?“
   Zamrkal jsem, abych z mysli vyhnal vidinu blondýnka a zadíval se na otce. Divně mě sledoval a vypadalo to, že schůze už skončila. No kdoví jak. Ale dělal jsem, že mám všechno pod palcem a začal si balit svoje věci.
   „Proč bych neměl být?“
   „Tvářil ses tak… divně.“
   „Ta smlouva mi nepřijde jako nějaký zvlášť dobrý tah,“ odsekl jsem, jako bych právě skoro celou schůzi neprosnil o nadrženém blonďákovi.
   „Vždyť jsme ji taky zamítli.“
   „A že vám to trvalo,“ ušklíbl jsem se.
   „Doriene…“ začal varovně, ale mě nemohl zastrašit. Otočil jsem se na něj a zadíval se na něj stylem, ať mi dá radši pokoj a dobalil se.
   „Jdeš s námi na oběd?“ rezignoval nakonec.
   „Ne, nemám hlad… ještě si něco dodělám,“ zašeptal jsem a zamyslel jsem se. Prostě jsem toho blondýnka nemohl vyhnat z hlavy, chtěl jsem ho vidět znovu, znovu jsem ho chtěl vidět vzrušeného, toužícího po úlevě. Celý víkend mi to nedalo spát a celý víkend se mi v hlavě rodil úchylný plán, kterého se ne a ne zbavit.

  Jako syn majitele a zaměstnanec k tomu jsem měl naštěstí klíče od celé budovy a to i od archivu, což se mi teď náramně hodilo. Takže jsem nijak neváhal a vydal se dolů. Vešel jsem do archivu, potichu ho za sebou zamknul a rozešel se dozadu, odkud jsem slyšel rádio s nechutně ohranými písničkami. Nesnášel jsem rádio.
   Lehce jsem se ušklíbl, když jsem ho konečně uviděl. Od té doby, co jsem ho tu viděl bláznit, se nejspíš držel hodně zkrátka, aby ho znovu někdo nenačapal, přesto jsem si mohl užít pohled na jeho kroutící se pozadí.
   Když se mi od něj podařil odtrhnout pohled, lépe jsem si prohlédl, co má na sobě a zákeřně jsem se usmál. Ta jeho mikina se mi líbila, její rukávy vypadaly, že jsou mu trochu delší, takže se výborně hodila k mému nápadu.

   Pomalu jsem k němu přešel a nakoukl mu přes rameno, co právě dělá. Chvilku jsem si myslel, že mě ani nezaregistruje, než sebou cuknul a otočil ke mně hlavu.
   „Pane Harrisi… potřebujete něco?“ vykoktal a krvavě zrudnul. Bylo mi jasné, na co právě myslel nebo spíše, na co si právě vzpomněl.
   „Já ne, ale ty budeš něco potřebovat,“ zašeptal jsem zlověstně, chytil jsem lemy jeho rukávů, přetáhl je přes jeho ruce, překřížil je a konce zavázal za jeho zády. Během chvilky se tak vyjukaný blondýnek ocitnul jako ve svěrací kazajce a že se mi to náramně líbilo.
   „Hej… co to děláte,“ zacukal sebou a snažil se z vlastní mikiny vymotat, ovšem neúspěšně.
   „Teprve budu,“ usmál jsem se, natlačil jsem ho na stůl, vsunul koleno mezi jeho nohy a otřel se o jeho přirození. Stisknul k sobě zuby a na sucho polknul. Měl jsem ho v hrsti, vzrušoval jsem ho a to se mi náramně hodilo a líbilo.
   „Celý víkend na tebe myslím, trochu si pohrajeme,“ zašeptal jsem mu do ucha a dotknul se ho svými rty. Slyšel jsem, jak se mu zrychlil dech a viděl, jak se mu rychleji začal zvedat hrudník.
   „To přece nejde… někdo přijde, pusť mě,“ zakňoural, když jsem se znovu začal otírat o jeho poklopec. Pobavilo mě, jak najednou přešel do tykání, ale nekomentoval jsem to.
   „Nepřijde,“ ušklíbl jsem se, ale přesto jsem ho chytnul za paži a nastrkal ho do jedné menší místnosti. „Řekni, vzrušuju tě? Myslíš na mě, když se uspokojuješ?“ zašeptal jsem mu do ucha a promnul jeho klín. Tlumeně vydechl, přivřel oči a kousnul se do rtu. „Řekni, Ronnie,“ otřel jsem se rty o jeho ucho a víc natiskl své tělo k tomu jeho.
   „Ano,“ zašeptal zastřeně a tichounce zasténal, když jsem znovu promnul jeho poklad. Usmál jsem se, obratně překonal zapínání jeho kalhot a vklouzl dlaní pod jeho spodní prádlo. Vypadalo to, že vzrušit ho bude docela snadné, ale nevadilo mi to, chtěl jsem ho přivést k šílenství. Chtěl jsem se mu pomstít za ten víkend, kdy jsem ho nemohl vyhnat z hlavy a několikrát kvůli němu skončil ve studené sprše.

   Sevřel jsem prsty okolo jeho penisu a pomalu začal pohybovat. Tam a zpět, tam a zpět. Palcem jsem obkroužil jeho špičku a spokojeně poslouchal jeho zrychlený dech. Usmál jsem se jeho snaze vyjít mi vstříc, ale nedovolil jsem mu to, jen jsem ho víc našpendlil ke stěně a pokračoval v mučivě pomalém tempu.
   „Prosím, no tak… prosím,“ zaskučel tiše. Nedivil jsem se, doopravdy vypadal, že už mu k vytouženému vrcholu chybí jen málo, ale místo splnění jeho přání, jsem podle přestal a poodstoupil od něj. Zakymácel se náhlou ztrátou opory a ublíženě se na mě zadíval. Nekomentoval jsem to, stáhl mu kalhoty i se spodním prádlem až ke kotníkům a donutil ho z oblečení vystoupit, teprve pak jsem se na něj zálibně zadíval. Měl hezkou postavu, nejvíc se mi snad ale líbilo, jak pod mým upřeným pohledem zrudnul a znovu zaškubal rukama uvězněnýma v mikině.
   „Pojď sem,“ zašeptal jsem a sundal si sako. Nejistě ke mně udělal pár kroků, penis se mu při každém z nich zhoupnul a já si nezabránil v tom, abych si neolízl rty. Když byl nadosah, prostě jsem ho chytil za paži, přitáhl k sobě a donutil ho lehnout si na zem. Nelíbilo se mu to, ale když jsem se posadil nad jeho zadek, neměl šanci se už vyprostit. Roztáhl jsem mu od sebe půlky a přejel prsty po jeho otvůrku.
   „Víš, zrovna do tebe bych to neřekl. Takový vzhled andílka a přitom se uspokojovat před návštěvou,“ ušklíbl jsem se a vytáhl ze své tašky hezký anální kolíček s přísavkou.
   „Pod svícnem je největší tma,“ zavrtěl sebou, nejspíš se mu nelíbilo, jak si sám pod svým tělem mačkal nádobíčko, ale hodlal jsem ho ještě chvilku trápit. Potřel jsem kolíček lubrikantem a začal s ním přejíždět po jeho dírce a okolí. Občas jsem malinko přitlačil a znovu začal kroužit po okolí. Nejspíš se mu to moc nelíbilo, tiše nespokojeně mrčel a snažil se zadečkem mlít proti mým pohybům.

   „Copak, chtěl bys snad něco?“ ušklíbl jsem se, znovu lehce přitlačil, ale opět se odtáhl.
   „Tak už to do mě strč.“
   „Nadržený?“
   „Pokud se ti to nelíbí, nemáš na mě šahat,“ vyjel podrážděně a znovu zamlel rukama v pokusu o vyproštění. Pobaveně jsem se usmál, ale zajel špičkou kolíčku do jeho zadečku. Kolíček byl na začátku úzký a postupně se rozšiřoval, takže jsem do něj vsunul zatím jen začátek, než jsem pomalu pokračoval hlouběji. Druhou rukou jsem svíral jeho zadek a užíval si to jeho tiché sténání. Moc se snažil nebýt hlasitý, ret si zuby tiskl tak silně, že jsem si myslel, že si ho i prokousne. Chvilku jsem pokračoval v mučivě pomalém tempu, než jsem zrychlil a vyloudil z něj i hlasitější zvuk a další zacukání.
   „No tááák,“ zaskučel tiše.
   „Copak, chceš, abych přestal? Vypadáš, že se ti to líbí,“ ušklíbl jsem se a znovu mu tu věcičku zarazil do toho perfektního zadku až po onu přísavku.
   „Anoo…“ prohnul se.
   „Ano, přestat?“ nadzvedl jsem obočí a vytáhl hračičku.
   „Néé,“ zaskučel a ublíženě se na mě podíval, jako bych mu sebral oblíbenou hračku.
   „Takže pokračovat?“
   „To se musíš tak blbě ptát? Když už jsi něco rozdělal, mohl bys to snad i dokončit, ne?“ zamrčel. Nejspíš se mu nelíbilo, že si o pokračování musí takhle přímo říkat, ale mě bavilo ho mučit.
   „A co kdybys pokračoval sám a já se hezky díval?“ usmál jsem se a přitiskl jsem kolíček přísavkou k podlaze a vstal z blondýnka. Zamrkal a chvilku vypadal jak želvička snažící se přetočit z krunýře, než se mu podařilo dostat se na kolena.
   „To nemyslíš vážně, hned mě rozvaž, ty úchyle,“ zavrčel. Pobaveně jsem nadzvedl obočí, malý andílek se vztekal.
   „Nezlob, udělej mi radost a já tě za odměnu trošku pohoním v klíně, co?“ šeptl jsem mu do ouška a znovu sevřel prsty okolo jeho erekce. Ostře se nadechl a já doslova viděl, jak bojuje sám se sebou. Pak se ale něco v jeho výrazu změnilo, zahlédl jsem snad i menší záblesk, ale moc jsem tomu nevěnoval pozornost.
   „No dobře, ale jestli mi nedovolíš se udělat, zakousnu tě a udám za sexuální obtěžování,“ usmál se sladce a nasměroval se nad kolíček. Roztáhl nožky, přivřel oči, lehce se kousnul do rtu a pomalu na kolíček dosedl. Chvilku na kolenou hledal stabilitu, bez rukou to přeci jen bylo horší, ale nakonec se mu ve tváři usadil spokojený výraz a začal se pohybovat.

   Během chvilky mi došlo, co nejspíš znamenal ten záblesk v jeho očích, jelikož mi mé kalhoty začaly být pomalu malé. Nehodlal mi to nijak ulehčit, když jsem se chtěl dívat, zařídil, aby bylo na co. Sledoval jsem, jak se mu při každém pohybu napínají svaly, jeho pootevřená ústa, ze kterých vycházelo tiché sténání, jeho přivřené oči, které mě bedlivě sledovaly.

   Na sucho jsem polknul, vzrušoval mě, ale ten triumf, co už se mu usadil ve tváři, jsem mu nehodlal dopřát. Chytil jsem ho za ruce, donutil ho vstát a ohnul jsem ho přes stůl. Ušklíbl jsem se, když spokojeně zavrněl, víc vyšpulil zadeček a vyzývavě s ním zakroutil. Jestli si myslel, že ho ojedu, tak to se chlapec pletl, takovou radost a takový triumf jsem mu dopřát nehodlal. Místo toho jsem znovu sáhl do své tašky a vytáhl druhou věc, kterou jsem s sebou dneska vzal do práce. Pěkný vibrátor s žilkováním na povrchu. Lehce jsem ho potřel lubrikantem a vsunul ho blondýnkovi do jeho připravené dírky. Nečekal jsem na jeho protesty, kterými chtěl dát určitě hodně jasně najevo, že by tam měl radši něco jiného, hezky jsem hračku zapnul a začal s ní pohybovat. Takže na žádné stížnosti ani protesty nebyl čas, když se z jeho roztomilé tlamičky začalo ozývat jen spokojené sténání.

   Teprve, když začal znovu nespokojeně krčit obočí, přesunul jsem druhou ruku do jeho klína a začal s ní pohybovat. Zároveň jsem vážně začal doufat, že sem nikdo nepřijde. Sice jsem zamkl, ale blonďáček se vůbec netlumil, na rozdíl od toho jeho výstupu u nich doma, a nevypadalo to, že by ho to nějak trápilo. Naštěstí jsem se touhle otázkou nemusel trápit dlouho, jelikož stačilo doopravdy jen málo k tomu, než se mi v ruce udělal.

   Ušklíbl jsem se na svou upatlanou ruku, ale vypnul jsem vibrátor v jeho zadku a kapesníčkem ze sebe tu spoušť setřel. Teprve pak jsem se uráčil rozvázat rukávy jeho mikiny a vysvobodit ho tak. Nechal jsem ho stát opřeného o stůl, zatímco jsem si zpět oblékl svoje sako a vzal si kufřík.

   „To je jako vše? To jsi mě chtěl jen… vyhonit? Uspokojit?“
   „Ne… ještě bych chtěl založit tuhle smlouvu,“ usmál jsem se, vytáhl ji z kufříku a položil na stůl. „A být tebou bych se oblékl a někam schoval ty tvoje hračičky, jak bys vysvětlil šéfovi, že se během pracovní doby uspokojuješ,“ usmál jsem se a klidně se vydal ke dveřím. Sice jsem ho za sebou slyšel řvát ne moc milé nadávky, ale s tím vibrátorem v zadku a bez oblečení mě mohl dohnat jen stěží.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář